Чехія ДТП новини шоубізнес Чехія

Ледь не потрапила в аварію. Ірина Федишин після зупинки чеськими полісменами мало не стала жертвою ДТП (ФОТО)

Сейчас читают: 476
hochu.ua

Відома українська артистка Ірина Федишин розповіла про цікавий випадок, який стався з нею та чеськими поліцейськими. Подробиці - в нашому матеріалі.У себе в Instagram Ірина поділилася, що її зупинили місцеві працівники поліції, коли вона на власному авто прямувала до України.

Як каже Федишин, причиною зупинки стали українські номери на автівці. Читати також Бореться за життя. Український гуморист разом з дружиною потрапив у смертельну ДТП Зрештою, все завершилося детальним оглядом транспортного засобу та обшуком зі службовими собаками.

Правоохоронці не виявили порушень та дали можливість артистці їхати далі.Зупинила чеська поліція, привернули увагу українські номери: огляд автівки та усіх речей.

Всі документи в порядку, нічого протизаконного не знайшли. Закінчилося все фото на згадку,- написала Ірина.Проте, як виявилося зупинка чеськими полісменами була не такою вже й серйозною, з огляду на те, що сталося зі співачкою потім.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA