психологія

Карта бажань: як за допомогою візуалізації втілити у життя мрії

Сейчас читают: 165
hochu.ua

Кожен має мрії про своє майбутнє. Хороший спосіб чіткіше сформувати ці мрії – створити дошку візуалізації. Про те, як це зробити – читайте у матеріалі Хочу.Карта бажань - це візуальний інструмент, який служить посібником до ваших цілей на майбутнє, пише wikihow.com.

Створення власної дошки бажань допоможе у вивченні своїх цілей і мрій і виявити свої творчі здібності. Читати також Езотерики навчили, як правильно бажати щастя і здоров'я Головне правило – карта бажань фокусується на тому, як ви хочете відчувати себе в майбутньому, щоб ви могли візуалізувати це майбутнє і зрештою втілити його в життя.

Створити її можна так:Поновлюйте карту бажань щороку. Людина постійно перебуває у розвитку, разом із нею розвиваються і її бажання.

Отже, розширюйте карту залежно від змін ваших цілей. Читати також Отримують бажане за будь-яку ціну: три найбільш цілеспрямовані знаки Зодіаку Але й не поспішайте позбавлятися старих карт бажань - їх аналіз допоможе вам зрозуміти, як змінювалися ви і ваші цілі протягом багатьох років.Раніше ми писали, чому перехідні періоди бувають у підлітків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA