дизайн конкурс війна війна Росії проти України успішні жінки мистецтво

Дві українки стали переможницями міжнародної премії ілюстраторів World Illustration Awards 2023: фото робіт

Сейчас читают: 114
womo.ua

Дві українські ілюстраторки отримали нагороду на цьогорічному конкурсі для ілюстраторів World Illustration Awards. Про це йдеться на сайті конкурсу.

Юлія Чередниченко перемогла в номінації «Професійний дизайн товарів й упаковань» із проєктом To be a Cossack means – це дизайн шкарпеток про козаків й упаковань для них. Читайте також: Три українські журналістки стали лауреатками премії Ганса-Йоахіма Фрідріхса Ілюстраторку Катерину Савчук нагородили за серію ілюстрацій «Мій 2022-й із бомбосховища», які потрапили до номінації «Новий талант». Читайте також: Time назвав 100 найвпливовіших людей року: до списку потрапили чотири українки Читайте також: «Золота дзиґа»-2023: найкращим документальним фільмом визнали «Цей дощ ніколи не скінчиться» Аліни Горлової Премію World Illustration Awards із 2015 року проводить Асоціація ілюстраторів (AOI) – професійна некомерційна інституція з ілюстрації у Великій Британії.

The post Дві українки стали переможницями міжнародної премії ілюстраторів World Illustration Awards 2023: фото робіт appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA