квартира бізнес новини Олександр Волошин

Чоловік Анни Трінчер придбав ще дві квартири: скільки Волошин заробляє на нерухомості

Сейчас читают: 697
hochu.ua

Популярний український блогер Олександр Волошин, який більше не живе зі своєю дружиною, співачкою Анною Трінчер, розсекретив свій щомісячний пасивний дохід.

Інфлюенсер придбав дві нові квартири та розповів, скільки заробляє на нерухомості. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Олександр Волошин розповів, що в дитинстві він мріяв виграти квартиру в лотереї, проте коли підріс - перестав сподіватися на удачу і почав діяти.

Згодом блогер зміг вкласти зароблені фінанси в купівлю першої квартири, а днями придбав ще дві. Читати також Трінчер зізналася, що з'їхала з нового будинку, який вони купили з Волошиним: "Сумно" Однак і на цьому Волошин не планує зупинятися.

У майбутньому він хоче постійно збільшувати кількість власної нерухомості, щоб здавати її помісячно. До нинішнього моменту перед блогером стоїть мета - вийти на пасивний заробіток у 50 тисяч доларів на місяць.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA