Сергій Притула Скандал війна в Україні новини Сергій Притула

Притула і Тимошенко рознесли Юлію Вербу, яку "президент не просив" допомагати армії (ВІДЕО)

Сейчас читают: 906
hochu.ua

Український волонтер Сергій Притула та комік Антон Тимошенко висловилися про позицію популярної блогерки Юлії Верби не говорити в соцмережах про допомогу армії, оскільки про це її не попросив Президент України.

Чоловіків обурила позиція інфлюенсерки жити так, нібито в Україні й не було війни. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Великий скандал розгорівся після того, як у своєму подкасті "Гуртом та Вщент" Притула та Тимошенко висловилися про lifestyle-блогерів, які не говорять про важливість допомагати армії.

Так, комік пригадав інцидент із Юлею Вербою, яка одного разу оскандалилася заявою, нібито особисто Володимир Зеленський має попросити її, щоб вона закликала підписників донатити на допомогу захисникам України.Це блогерка, яка має мільйонну аудиторію, і вона називається "живу життя".

Думав, що мають бути якісь збори. Я вже сиджу і розумію, що я вже злюся на Юлю Вербу, а я не повинен цього робити. У неї фотки: я в машині, я в басейні, я, я, я...

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA