сон стрес тривога

5 речей, що допоможуть зменшити рівень тривоги

Сейчас читают: 745
cosmo.com.ua

Сказати, що українці зараз переживають важкі часи — не сказати нічого. Події, новини, велика кількість дезінформації призводять до появи тривоги, розпачу та розладів сну.

Нажаль, нам не під силу змінити те, що наразі відбувається навколо нашої країни, проте ми можемо почати з себе та подбати про стабілізацію ментального та фізичного станів.

Наступні речі випробувані нами особисто — вони дійсно працюють. Крем для тіла “Персик, маракуйя, мускус”, Zielinski & Rozen Густий та насичений крем огортає шкіру життєрадісним фруктовим ароматом, що нагадує про літо та відпустку, а живильні компоненти дарують м’якість на миттєво прибирають відчуття дискомфорту.

Супроводжуй нанесення легким масажем рук та ступнів — це допоможе розслабитись.  Важка ковдра Gravity Важка ковдра від Gravity — необхідне придбання для усіх, хто має проблеми з засинанням та чутливий поверхневий сон.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA