психологія стрес тривога

Як позбутися тривоги і стати щасливішою: 7 перевірених правил

Сейчас читают: 372
cosmo.com.ua

Ніхто з нас не застрахований від тривог, які не дають заснути, та щоденного занепокоєння з незначних приводів. Екоактивістка, засновниця компанії Glossary Organic Products та екофонду Glossary Foundation Анастасія Цибуляк перевірила на практиці: науково обґрунтований підхід допомагає вгамувати розум та заспокоїти тривогу. Фізично зміни своє мислення Є чудова приказка про те, що «свідомість, яка створила проблему, не може її вирішити».

Тому, якщо відчуваєш тривожність, встань і вирушай на прогулянку. Якщо у тебе безсоння через тривогу, встань з ліжка і зроби щось: записи в щоденнику подяки, склади міні-список справ або напиши лист коханій людині.

Тобі потрібно вжити заходів, які активують раціональну частину мозку і після цього тривожність поступово зійде на мінімум. Будь своїм найкращим другом Є один простий, але дуже ефективний прийом, який працює і в той момент, коли невідомість лякає, а вирішення ситуації, здавалося б, не існує.

Тобі потрібно спитати себе: «Якби друг відчував занепокоєння з цього приводу, яку пораду я йому дав?». Після цього елементарного питання ти більше не занурена в емоції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA