люди Нео

«Відбій повітряної тривоги»: книжка з ілюстраціями улюбленця інтернет-спільноти Олександра Грехова

Сейчас читают: 776
vogue.ua

Мабуть, нема в Україні людини, яка б не бачила зворушливі меми художника Олександра Грехова, присвячені війні. Смішні та чутливі, пронизливі та точні - вони стали для українців терапевтичними, адже допомагають прожити найскладніші моменти з гумором. «Відбій повітряної тривоги» – артщоденник перших місяців повномасштабного вторгнення від художника Олександра Грехова - вийшов у видавництві Vivat. «Ці ілюстрації та тексти — про спільний біль, спільну радість, спільні подвиги і вчинки, спільні меми.

Про те, чим ми жили ці перші місяці після 24 лютого 2022 року», - розповідають у видавництві Vivat. До книжки увійшло близько 50 малюнків Олександра Грехова, доповнені короткими та влучними тексти письменниці Анастасії Нікуліної, які написані двома мовами – українською та англійською.

У книжці є як ті ілюстрації, які ви вже бачили раніше у соцмережах, так і унікальні ілюстрації, створені саме для цього видання.

В них – не тільки документація того, що пережили українці за останні місця - від окупації наших міст до маленбких та великих перемог, а й нагадування про те, що українці – нація сміливих і прекрасних людей. «Відбій повітряної тривоги» відкривається 19 січня, а закінчується 30 серпня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA