Тренд Ринопластика

Тренди в пластичній хірургії 2023: найцікавіше розповів пластичний хірург Едгар Камінський

Сейчас читают: 835
hochu.ua

Це стосується й галузі пластичної хірургії. Ми поговорили з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським, який розповів про тенденції в пластичній хірургії у 2023 році та про те, як змінилися запити українців у цій сфері.Запити, порівняно з минулим роком, не змінилися.

Люди так само хочуть бути кращими, красивішими і виглядати молодшими. Змінився підхід до отримання бажаного результату. Наразі люди більше сфокусовані на апаратній методиці, роботі з тілом, роботі зі шкірою обличчя.

Люди хочуть менше та рідше використовувати ін'єкційні методи. Увага клієнтів тепер більше націлена на апаратну косметологію.

Читати також Як відбілити шкіру обличчя: найефективніші методи та поради щодо закріплення результату Вік той самий. Дівчата в епоху TikTok, в епоху фільтрів та програм, які значно покращують зовнішність, починають турбуватися про свій зовнішній вигляд вже зі шкільних чи студентських років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA