конкурс Євробачення Вєрка Сердючка Євробачення 2023

Хтось із глядачів Євробачення 2023 забрав додому трофей! Вєрка Сердючка випадково "запустила" свою туфлю в зал (ВІДЕО)

Сейчас читают: 476
hochu.ua

Гранд-фінал Євробачення 2023 не обійшовся без курйозних, але веселих випадків. Так, після завершення свого виступу Вєрка Сердючка випадково запустила в зал для глядачів туфлю.

Казусний момент, як туфля несподівано злетіла з ноги виконавиці, вже став вірусним у Мережі. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Глядачі Євробачення-2023 з нетерпінням очікували на виступ головної зірки пісенного конкурсу - Вєрки Сердючки.

Під час параду прапорів вона вийшла на сцену всього на пів хвилини, проте встигла добре запам'ятатися глядачам. Артистка виконала пісню Dancing Lasha Tumbai, з якою 2007 року підкорила сцену Євробачення.

У супроводі свого балету Вєрка Сердючка запалила сцену пісенного конкурсу, а наприкінці - феєрично загубила туфлю. Читати також Під гаслом "Герої": стало відомо, де і коли відбудеться дитяче Євробачення-2023 Артистка так захопилася виступом, що наприкінці номера почала розмахувати ногами, внаслідок чого з неї злетіла туфля.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA