місто Тернопіль люди Tvorchi Нео Євробачення 2023 місто Тернопіль

TVORCHI зізналися, що їм завадило під час виступу у гранд-фіналі Євробачення 2023

Сейчас читают: 776
hochu.ua

Український гурт TVORCHI, який представляв цього року країну на пісенному конкурсі Євробачення 2023, зайняв 6-е місце. Музиканти в ефірі телемарафону відверто розповіли, як оцінюють свій виступ у гранд-фіналі.

Деталі – у матеріалі HOCHU.ua.За словами учасника дуету Андрія Гуцуляка, перед виходом на сцену дуже переживали. Так, артисти хотіли показати всьому світу, наскільки сильні та єдині українці зараз.

Читати також Плагіат та куплена перемога: в соцмережах обговорюють переможницю Євробачення 2023 Loreen Так, ми задоволені, але дуже хвилювалися.

Думаю, ми показали всьому світу сталеві серця і сподіваємося, ми надихнули людей бути, як українці – сильними, сміливими та єдиними,— сказав Андрій Гуцуляк.Однак музикант не приховує, що їхній виступ міг бути і кращим, їм завадила застуда, яку вони всією командою підхопили напередодні фіналу.Ми захворіли всі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA