Ізраїль Швеція Албанія Tvorchi Євробачення 2023 Loreen Ізраїль Швеція Албанія

Ідеальний плей-лист: ТОП-15 треків Євробачення 2023 (ВІДЕО)

Сейчас читают: 881
hochu.ua

Минулими вихідними у Ліверпулі пройшов грандфінал Євробачення 2023. Переможницею стала Швеція та співачка Loreen, яка набрала загалом 583 бали.

Для неї це вже друга перемога у цьому пісенному конкурсі. Однак не тільки її хіт “Tattoo” достойний уваги. Читати також "Запалили" публіку та влаштували справжнє шоу: Go_A, Джамала, Тіна Кароль та Вєрка Сердючка виступили на Євробаченні 2023 У цій статті ми зібрали для вас ТОП-15 треків, які звучали на великій сцені у суботу, 13 травня, і які набрали найбільшу кількість балів за підсумками пісенного конкурсу.

Воно точно варті вашої уваги і можуть поповнити ваш плей-лист.Звісно ж, почнемо з цьогорічної переможниці - шведської співачки Loreen.

Її пісню в Мережі, до речі, вважають сплагіаченою, адже вона аж занадто схожа на трек Міки Ньютон "В плену".Виступ представника Фінляндії - репера Käärijä - був одним із найяскравіших цьогоріч.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA