України Олена Зеленська Польща Швеція місто Тернополь Tvorchi Євробачення 2023 Ліверпуль Loreen України Олена Зеленська Польща Швеція місто Тернополь

Кому українці віддали 12 балів на Євробаченні 2023 і скільки отримала Loreen від народу

Сейчас читают: 385
hochu.ua

Євробачення 2023, яке проходило у Ліверпулі від імені України, завершилось і час підбивати підсумки. Ми вже розповідали, кому і скільки балів від імені України а також - від Польщі, Німеччини, Італії та інших країн.

Тепер настав час дізнатися, як українці оцінили виступи усіх 25 конкурсантів і хто із них отримав 12 балів за результатами глядацького голосування.

Читати також Під гаслом "Герої": стало відомо, де і коли відбудеться дитяче Євробачення-2023 Бали, які українські глядачі віддали за представників інших країн (оскільки за свою країну голосувати заборонено), трансформувалися у 12-бальну шкалу.

Згідно з нею, представниця Швеції - співачка Loreen, яка виграла Євробачення і яку - отримала лише 3 бали від українських телеглядачів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA