Україна Євробачення 2023 Ліверпуль Україна

"Ну, ви розумієте про що я": єврофан із Британії розповів, як закинув вчити російську мову і полюбив Україну (ВІДЕО)

Сейчас читают: 548
hochu.ua

Напередодні у Ліверпулі стартував 67-ий пісенний конкурс Євробачення. У першому півфіналі виступили 15 учасників, ще 16 виступатимуть завтра, а п’ятеро країн-засновниць та країна-переможниця минулого року (Україна) - відразу у суботу, 13 травня, у грандфіналі конкурсу.

Читати також Букмекери змінили думку після першого півфіналу Євробачення: яке місце тепер прогнозують Україні За подіями у британському місті, яке від імені України цьогоріч приймає Євробачення, стежить, зокрема, Суспільне.

Журналісти спілкуються не тільки з зірками, а й з випадковими перехожими та глядачами пісенного конкурсу. Найцікавіші моменти з таких міні-інтерв’ю потрапляють у соцмережі.

Так, один із британських єврофанів розповів Суспільному, що вивчав російську мову, а тепер переключився на українську й активно вивчає її за допомогою Duolingo:Я вчив російську, тож я переключився і почав вчити українську.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA