зірки шоубізнес

"Дуже довго міркував": Арсен Мірзоян розповів, як наважився піти від дружини до Тоні Матвієнко (ВІДЕО)

Сейчас читают: 181
hochu.ua

Український співак, волонтер та учасник першого сезону Голосу країни Арсен Мірзоян в новому інтерв’ю телеканалу ТЕТ розповів, як наважився піти від дружини до Тоні Матвієнко.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!На початку 2014 року стало відомо про роман зіркової пари, який в Мережі викликаввеликий скандал, адже заради Матвієнко Мірзоян пішов від своєї першої дружини Анни, з якою виховував двох синів.

Виконавець зізнався, як почався його роман з донькою легендарної радянської та української співачки Ніни Матвієнко. Читати також "Була душевна розмова": Тіна Кароль розповіла, про що розмовляла з Аллою Пугачовою, яка втекла з росії Арсен і Тоня познайомилися під час участі в шоу "Голос країни", згодом між ними зав’язалися дружні стосунки, Мірзоян навіть покликав Тоню з собою в тур.

Через деякий час обидва зрозуміли, що між ними виникли почуття. Майже рік Мірзоян не наважувався сказати дружині, що покохав іншу.Дуже довго міркував.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA