місто Ріо-Де-Жанейро секс що подивитися добірка фільмів місто Ріо-Де-Жанейро

ТОП-8 крутих фільмів про секс: що подивитися

Сейчас читают: 182
hochu.ua

Скандальна еротично-філософська мелодрама Бернардо Бертолуччі, куди вдало вписалися Марлон Брандо і Марія Шнайдер. Дія картини розгортається наприкінці 60-х років у Парижі.

Він - 45-річний американець, який глибоко переживає смерть дружини і перебуває в глибокій депресії. Вона - спекотна, прекрасна, пристрасна і юна парижанка, для якої не існує жодних кордонів.

Їхні стосунки поступово переростають у зв'язок, який розбурхує кров і розриває душу, межі якого важко уявити... Тривалий час фільм було заборонено в кількох країнах, а на знімальну групу завели справу за поширення порнографії.

На щастя, все обійшлося, і звинувачення були зняті. Читати також Улюблена партнерка Ді Капріо: 7 найкращих фільмів із Кейт Вінслет Історична драма Стівена Фрірза, заснована на однойменному знаменитому романі Шодерло де Лакло, що отримала 3 премії "Оскар".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA