Сша Австралія Іран Афганістан кинофестиваль фільми програма кіно кіноіндустрія кіновиробництво Сша Австралія Іран Афганістан

Мангеттенський фестиваль короткометражних фільмів оголосив програму: дата та що покажуть?

Сейчас читают: 851
womo.ua

28 вересня стартує 26-й Мангеттенський фестиваль короткометражних фільмів. До програми найбільшого інтерактивного кінофестивалю ввійшло десять стрічок.

Українці вже всімнадцяте приєднаються до глядачів у всьому світі та візьмуть участь у голосуванні за переможців. Представлено фестивальний трейлер.

Традиційно до фіналу потрапили різножанрові стрічки з різних куточків світу. Значна частина програми — це фільми, які вже встигли зарекомендувати себе на престижних світових кінофестивалях — на «Санденсі», у Сан-Себастьяні, Палм-Спрінґсі й Аннесі.

Приємним сюрпризом для глядачів також стане присутність у картинах улюблених акторів. Так, серед акторського складу деяких стрічок з’являться зірки серіалів «Шантарам» і «Батьківщина», а також фільмів «Топ Ґан», «Влада» й «Коханець леді Чаттерлей». Читайте також: На Різдво запланована прем’єра четвертої частини фільму про Бріджит Джонс: постер Одразу кількома стрічками у програмі представлений жанр комедії. «Голосове керування» (Австралія) розповість про кумедну пригоду квіткового кур’єра. «Сімейний цирк» (США) — історія родини, яка намагається приховати правопорушення, але натомість починає з’ясування стосунків на очах у поліції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA