Україна телешоу большая грудь Україна

Ток-шоу «Говорить Україна» допоможе жінці зменшити груди 7 розміру

Сейчас читают: 316
liza.ua

На ток-шоу «Говорить Україна», яке виходить на каналі «Україна», звернулася Ганна з незвичайним проханням. Вона попросила допомогти їй позбутися…своїх грудей.

Зараз бюст Ганни 7 розміру, і він «фізично» заважає їй жити.«Я переживаю, щоб через великі груди у мене не виріс горб. Планувала піти на курси манікюру, але через розмір грудей, не можу.

Одяг змушена купувати на 2-3 розміри більший, так як груди постійно збільшуються. Ще в школі мені сказали, що у мене сколіоз, і що в подальшому потрібно не напружувати хребет.

Сьогодні в області шиї відчуваю дискомфорт. Мені подобається моя зовнішність, але груди єдине, що мене турбує. Чоловік ніколи не бачив мого бюста, тому що боюся, що він йому не сподобається», — ділиться у студії «Говорить Україна» Ганна, груди якої важать 6 кілограмів.А ось чоловік Ганни, Юрій, категорично проти бажання коханої лягти під ніж, але боїться, що через постійні сварки та непорозуміння може втратити дружину.«Багато жінок навпаки хочуть збільшити груди до такого

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA