Україна образование НОВОСТИ гендерная дискриминация L’Oréal Україна Україна

Розпочався 5-й сезон загальноосвітньої програми «Краса для всіх» вiд L’Oréal Україна

Сейчас читают: 955
womo.ua

У лютому 2021 року L’Oréal Україна розпочинає 5-й сезон проєкту «Краса для всіх». Проект нацiлен на те аби допомогти жінкам, які постраждали від домашнього та гендерного насильства, здобути безкоштовну освіту у сфері краси.

У 2021 році L’Oréal розпочинає навчання одразу у двох містах України: Києві та Львові. У Києві програма реалізовуватиметься у новому приміщенні Київського коледжу легкої промисловості, що стало можливим за сприяння Київської міської державної адміністрації та фінансової підтримки уряду Великої Британії.

У Львові — на базі Молодіжного навчального центру імені св. Івана Боско. Юлія Романенко-Копчинські, директорка з корпоративних комунікацій L’Oréal Україна розповідає: Сьогодні програму «Краса для всіх» представлено в понад 25 країнах Латинської Америки, Азії, Європи та Середнього Сходу.

Протягом шести місяців, із лютого по червень 2021 року, 74 учасниці проходитимуть навчання у групах (до 20 осіб у кожній групі) із дотриманням усіх заходів безпеки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA