спорт програма вправи фітнес

Тіло як у Лари Крофт: програма тренувань від тренера Алісії Вікандер

Сейчас читают: 862
hochu.ua

Які вправи робити у тренажерному залі? З чого почати та як скласти програму? Цими питаннями задаються більшість дівчат, які твердо вирішили піти до зали.

Редакція HOCHU.ua знайшла на них відповіді! Читати також Відновлюємо PH тіла: що любить підшлункова і де взяти ферменти — поради дієтолога Тренер Магнус Лігдбак, який готував Алісію Вікандер для ролі в "Розкрадачці гробниць" розповів виданню COACH, як розпочати тренування та які вправи варто виконувати у залі.Якщо ви новачок у тренажерному залі, важливо створити основу.

Переконайтеся, що ви підтримуєте хорошу форму і не перенапружуєтеся. Незалежно від того, новачок ви чи більш просунутий відвідувач залу, якщо хочете привести себе в тонус і наростити м'язову масу, я великий шанувальник програми із трьох сплітів,– каже він.Спліт - три заняття по 45-60 хвилин, кожне з яких націлене на різні ділянки тіла.Високоінтенсивні інтервальні тренування - це завжди хороша ідея, незалежно від того, новачок ви чи ні.

Я завжди починаю перші 10-15 хвилин сеансу із деякими інтервалами. Це може бути бігова доріжка, гребний тренажер чи велосипед.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA