Катерина Кухар Чилі новини шоубізнес Катерина Кухар Чилі

Катерина Кухар пережила потужний землетрус: "Прокинулася від дивного відчуття"

Сейчас читают: 726
hochu.ua

Прима-балерина Національного театру опери та балету Катерина Кухар опинилася в епіцентрі потужного землетрусу. Артистка зізналася, що її охопила паніка, поки вона перебувала на 17 поверсі висотного будинку.

Що сталося і як зірка пережила моторошну ситуацію - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!В Instagram-stories Катерина Кухар розповіла, що зараз разом із балетом вона прилетіла до Чилі, де виступала на гала-концерті.

Перебуваючи в Південній Америці, артистка прокинулася через потужний землетрус просто посеред ночі. За оцінкою влади, його магнітуда становила 6,5 балів за шкалою Ріхтера.Вночі прокинулася від дуже дивного відчуття.

Уперше в моєму житті був досвід сильного землетрусу в Чилі, магнітудою 6,5 бала за шкалою Ріхтера,- розповіла Катерина.Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official Читати також "Відкачували в гримерці": Анна Трінчер розповіла, як пережила панічну атаку після свого концерту (ФОТО) До того ж прима-балерина зазначила, що в той момент вона перебувала на 17 поверсі висотного будинку і почала швидко збиратися, щоб потрапити в більш безпечне місце.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA