Смартфон телефон зарядка Техніка гаджети

Зарядити телефон від розетки чи від USB-порту? Розповідаємо, як буде швидше

Сейчас читают: 202
hochu.ua

Якщо вам потрібно швидко зарядити смартфон, зверніть увагу на джерело живлення. Багато користувачів замість стандартного зарядного пристрою часто використовують USB-порти на ПК або телевізорі.

Та чи варто?.. Розповідаємо у цьому матеріалі.Найкращим варіантом для швидкого та безпечного заряджання вашого смартфона буде використання його “рідної” зарядки та блоку живлення.

Таким чином ви і телефон вбережете від можливих проблем, і зможете максимально швидко його зарядити. Читати також Вимкніть цю функцію, щоб ваш телефон довше тримав зарядку: хитрість, про яку знають не всі А от з USB-портами все трохи складніше: від них гаджет, звісно, зарядиться, але не так швидко, як від звичайної розетки.

Річ у тім, що під час підзарядки через ПК, телевізор чи якийсь інший гаджет енергії обом пристроям трохи бракуватиме, тому ваш телефон заряджатиметься не максимально швидко.Щоб смартфон гарно підзарядився буквально за кілька хвилин, не забудьте також увімкнути “Режим польоту”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA