України Володимир Зеленський Олена Зеленська Володимир Зеленський відео новини України Володимир Зеленський Олена Зеленська Володимир Зеленський

"Ох, і отримає від Олени!": в Мережі сміються з реакції Зеленської на поцілунок Президентом першої леді Литви (ВІДЕО)

Сейчас читают: 252
hochu.ua

11 липня Президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною відвідав саміт  НАТО у Вільнюсі. Перш за все, українського лідера зустрічав президент Литви разом з першою леді країни - Діаною Непайте-Науседою.

Володимир Олександрович обійняв та поцілував дружину литовського колеги. Реакція першої леді України на цей вчинок свого чоловіка розбурхала мережу.

Подробиці - в нашому матеріалі.Відео з поцілунком Зеленського та Непайте-Науседою активно шириться мережею. На ньому видно, як Олена Зеленська після поцілунку спочатку  з подивом подивилася на Володимира, а потім похлопала його по спині.

Потім президент хотів взяти кохану за руку, однак Олена відмовилася. Читати також Олена Зеленська вийшла на саміт НАТО під руку з чоловіком: зворушливі фото Користувачі жартома пишуть, що Зеленська "вбила" своєю реакцією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA