схуднення харчування дієта голодування як схуднути

Інтервальне голодування: чи можна худнути, відмовляючись від їжі

Сейчас читают: 511
hochu.ua

Інтервальне голодування – тема для суперечок та обговорень. Одні вважають, що це ефективний спосіб скинути вагу, тоді як інші налаштовані скептичніше.

Редакція HOCHU.ua вирішила дізнатися про експертну думку про інтервальне голодування. Читати також Sweet dreams: що відбувається з нашим організмом під час швидкого та повільного сну Інтервальне голодування - спосіб імітації традиційніших моделей харчування.

Це чергування періодів голодування та нормального харчування.Існують різні форми інтервального голодування:Провідний дієтолог лікарні Кромвель Ніам Хеннессі пояснює, що інтервальне голодування дає людському тілу перерву в перетравленні їжі.

Такі обмеження можуть мати позитивний вплив на рівень цукру в крові, що може бути корисним у разі пре діабетичного стану або діабету другого типу.У кількох короткострокових дослідженнях люди дійсно втрачали вагу, коли пробували переривчасте голодування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA