Ольга Фреймут Екатерина Кухар звёзды Танці з зірками Ольга Фреймут Екатерина Кухар

«Ти вже багато років живиш свою гординю на тлі наших недоліків»: Ольга Фреймут різко відповіла на критику Катерини Кухар в ефірі шоу «Танці з зірками»

Сейчас читают: 140
cosmo.com.ua

У неділю на телеканалі 1+1 відбувся третій прямий ефір нового сезону шоу «Танці з зірками», присвячений  коханню. Однак, навіть попри те, що тема вечора, здавалося б, не передбачала ніякого негативу, без невеличких скандалів все ж не обійшлось.

Так, суперечка спалахнула між Ольгою Фреймут, котра вперше з`явилася на паркеті після того, як перехворіла коронавірусом, та Катериною Кухар, котра розкритикувала її черговий виступ.  «Кать, тільки давай без образ, добре?

Я дуже довго трималася — два ефіри. Ну, в першому все було добре, а в другому я була тобі п`яницею, алкоголічкою. Я скажу від імені всіх твоїх жертв, тому що ти тут вже багато років сидиш королевою, злітаєш і живиш свою гординю на тлі наших недоліків.

І замість того, щоб у неділю сидіти тут, судити нас всіх, ти би пішла до церкви та покаялася», — відзначила Оля. Катерина Кухар відреагувала на неприємний монолог телеведучої з гумором — прима-балерина наголосила, що піде до церкви лише разом із Фреймут. «А потім ми підемо до моєї

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA