Україна місто Київ Театр Україна місто Київ

«Театр Ветеранів». Учасників і учасниць бойових хочуть залучити до театральної діяльності

Сейчас читают: 269
womo.ua

В Україні оголосили про початок нового проєкту «Театр Ветеранів». Його учасники зможуть навчитися професійно писати тексти для театру та отримати досвід акторської гри на сцені.

Про це розповіли на сторінціГенштабу ЗСУ. Організаторами проєкту стали медіакомпанія «ТрО Медіа» та «Театр Драматургів», які орієнтовані на творення сучасної української п’єси.

Крім головної мети проєкт має стати інструментом реабілітації для тих, хто пережив травматичний досвід під час бойових дій. Щоб долучитися до проєкту і створити виставу за власною п’єсою з нуля або спробувати себе як актора необхідно заповнити та надіслати анкету до 10 травня.

До першої групи увійдуть 10 осіб. Орієнтовна тривалість програми — два місяці. Заняття почнуться у Києві з 10 червня. Читайте також: Як війна вплинула на театр Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post «Театр Ветеранів».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA