Театр куди піти

В театр у вівторок: Бабуня з дідунею займаються сексом

Сейчас читают: 523
womo.ua

Однойменна п’єса, за якою була поставлена вистава, написана у 2019. У п’єсі секс називають сексом, іноді вживають ненормативну лексику, але головне рефлексують на дуже важливу тему.

Що є нормою в сексі? Що вважається аб’юзом? Чи є місце зґвалтуванню у сімейних відносинах? Режисер: Роб Фельдман Акторки: Катерина Шенфельд, Наталка Кобізька, Христя Люба Фолі-артист: Богдан Заварзін Світло: Ростислав Маслов Що говорить режисер про виставу:  “Для того, хто не стикався з аб’юзом у сімейних відносинах це буде корисний вихід зі своєї мильної бульбашки.

Для того хто зміг вирватись з цього кола — можливість подивитися на це в ретроспективі і додатково порадіти, що все позаду. Для тих, хто переживає насилля в стосунках я сподіваюсь перегляд вистави стане поштовхом для змін.

Звичайно я б хотів, щоб виставу подивилися всі ваші аб’юзери і їм стало гидко від себе, але давайте будемо відверті — більшість з них не ходить в театр і заслуговують лише на те, щоб їх закрили, а театр підпалили як в «Безславних виродках» Тарантіно.”  Дата: 23.01, 19:00  Посилання на квитки: тут The post В театр у вівторок: Бабуня з дідунею займаються сексом appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA