Литва Польща Німеччина культура театр «Золоті ворота» Литва Польща Німеччина

Як війна вплинула на театр

Сейчас читают: 979
womo.ua

19 та 20 вересня в театрі «Золоті ворота» відбудеться VI Міжнародний театральний конгрес «Театр крокує Європою. Театр. Війна».

Приєднатися до нього можна буде онлайн та наживо в приміщенні театру. Всього за два дні пройдуть три панельні дискусії, в яких візьмуть участь міжнародні театральні діячі, культурні менеджери з України та закордону.

Завершиться конгрес обговоренням перформативного читання. Ідея конгресу зʼявилась в команди «Золотих воріт» в 2017 році. Він задумувався як інструмент культурної дипломатії, майданчик для зустрічі директорів театрів, представників державних та міжнародних культурних інституцій, театральних менеджерів, митців та глядачів.

Конгрес створює простір довіри та відкритого діалогу, що має критичне значення для формування розвитку українського театру. Цьогорічна тема — вивчення зрізу бачення театру українською та міжнародною театральною спільнотою, аналіз викликів спричинених військовим вторгненням та наративів, актуальних для сучасного українського театру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA