Ксенія Драганюк Україна місто Київ благодійність війна в Україні ГО «Землячки» новини Ксенія Драганюк Україна місто Київ

Систематична благодійність – ГО “Землячки” відзначили другу річницю діяльності

Сейчас читают: 445
womo.ua

10 квітня ГО “Землячки” відзначила другу річницю з дня заснування організації у КВЦ “Парковий”. За цей період організація закрила понад 18 000 індивідуальних запитів захисниць та надала підтримки на понад 200 мільйонів гривень.

Все це стало можливим завдяки систематичній підтримці партнерів та друзів – українських компаній, фондів та небайдужих українців. «Благодійність для нас — це не лише допомога, але й культура взаємодопомоги та підтримки, яка стає невід’ємною частиною нашого життя.

Сьогодні ми не тільки сприяємо розвитку культури ‘жінка-військова’, але й активно просуваємо культуру систематичної благодійності,» – сказала Ксенія Драганюк, співзасновниця ГО «Землячки». За період своєї роботи громадська організація заручилася ще й системною підтримкою жінок з тилу, започаткувавши проєкт “Амбасадорка Землячок”.

До проєкту долучилась двадцять одна Амбасадорка. Під час заходу ГО «Землячки» представили ще трьох нових Амбасадорок: засновницю бренду ексклюзивних хусток Shpalta Альону Загоруйко, директорку Київської школи державного управління ім.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA