tayanna

TAYANNA презентує відео портрети «Жіноча сила» для Apple Music

Сейчас читают: 505
liza.ua

Українська співачка TAYANNA вирішила порадувати прихильників музичними новинками у новому стилі. Співачка презентує ексклюзивний спецпроєкт для Apple Music — відео портрети «Жіноча сила».У новому проєкті Тетяна Решетняк (TAYANNA) представить ряд відео, які продемонструють п’ять емоцій фантастичної жінки, п’ять відтінків її абсолютної ейфорії, п’ять історій душевної реінкарнації.

І все це крізь лінзу об’єктива Алана Бадоєва.«За весь час, який ми співпрацюємо з TAYANNA, я зрозумів для себе просту істину, вона, як співачка, стала узагальненим жіночим образом, якого давно не було в Україні.

Вона – більше, ніж просто голос, вона – більше за музику в класичному її розумінні. Тому, створюючи унікальний проєкт для Apple Music, ми вирішили відмовитися від звичного йому формату live-виступу та повернутися до жанру «відео портрету», застосовуючи новаторський підхід на знімальному майданчику»,— коментує режисер та продюсер співачки Алан Бадоєв.Попри шалену вимогливість Бадоєва до роботи під час

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA