Иван Дорн новые коллекции Puma Иван Дорн

Креативна колаборація: Іван Дорн став обличчям першої спільної колекції PUMA та KidSuper (ФОТО+ВІДЕО)

Сейчас читают: 742
hochu.ua

PUMA та KidSuper представили першу спільну колекцію. Її обличчям став популярний український співак Іван Дорн. Яскраві фото та відео нової колаборації — дивіться в нашому матеріалі!KidSuper та PUMA випустили спільну колекцію, в якій поєдналися сила спорту і енергія мистецтва.

Лінійка створена для тих, хто береже в собі дитину та не боїться бути оригінальним. Обличчям колекції став яскравий артист — Іван Дорн.Нова колекція PUMA x KidSuper — це перша колаборація Колма Ділейна і спортивного бренду, джерелом натхнення якої став футбол.Колекція PUMA x KidSuper яскрава, самобутня та ні на що не схожа.

У ній присутні ретро мотиви, що доповнюються натхненними елементами футболу. Серед кольорів переважають пастельні відтінки, проте кожна річ доповнена яскравими малюнками.

Також дизайнери захопилися асиметрією, вміло застосували вишивку та інші декоративні прийоми.Відмітимо, що Колм Ділейн — засновник бренду KidSuper, родом із Нью-Йорку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA