Тарас Цимбалюк татуювання новини Тарас Цимбалюк

Тарас Цимбалюк похвалився новим крихітним тату (ФОТО)

Сейчас читают: 869
hochu.ua

Популярний український актор Тарас Цимбалюк набив новий малюнок на тілі. Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" показав нове тату та розповів, чи має воно особливе значення.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Хоча на телеекранах фанати звикли бачити Тараса Цимбалюка без тату, завдяки якісному гриму, у житті в нього набитий далеко не єдиний малюнок на тілі.

І схоже, актор вирішив додати роботи гримерам, адже нещодавно він зробити ще одне тату. Читати також Тарас Цимбалюк показав, як виглядав 15 років тому: актора не впізнати (ФОТО) Фото: instagram.com/taras.tsymbaliukНа своїй сторінці в Instagram зірка українських серіалів поділився кадрами з одного з київських тату-салонів.

На знімках актор разом із майстром обирали необхідний розмір ескізу, місце, де набити малюнок, а також сам процес створення.Фото: instagram.com/taras.tsymbaliukФото: instagram.com/taras.tsymbaliukУ коментарях під публікацією у Тараса запитали, що означає його нове татуювання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA