України Володимир Зеленський місто Маріуполь Политика Верховна Рада Верховна Рада України посада України Володимир Зеленський місто Маріуполь

Офіційно! Міністром оборони України став Рустем Умєров

Сейчас читают: 661
womo.ua

Верховна Рада призначила Рустема Умєрова на посаду міністра оборони України. Про це народний депутат із парламентської фракції «Голос» Ярослав Железняк повідомив у Телеграмі.

Зазначається, що за ухвалення відповідної постанови «Про призначення Умєрова Р.Е. на посаду міністра оборони України» (№10004) проголосували 338 парламентаріїв. Читайте також: Олена Зеленська розповіла про мінуси бути дружиною президента: подробиці Нагадаємо, що Верховна Рада 5 вересня звільнила Олексія Резнікова з посади міністра оборони, а Рустема Умєрова – з посади голови Фонду державного майна.

Пізніше Президент України Володимир Зеленський вніс до ВР подання про призначення Умєрова на посаду міністра оборони. Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони й розвідки підтримав це призначення. Читайте також: Новою міністеркою культури та інформаційної політики може стати Юлія Федів: подробиці Хто такий Рустем Умєров? Рустем Умєров – український політик і бізнесмен кримськотатарського походження.

Народний депутат ІХ скликання, обраний до Верховної Ради від політичної партії «Голос», упродовж 2019-2022 років. Під час роботи в парламенті активно лобіював законопроєкти щодо прав кримських татар, а також ініціював законодавчі акти й політичні заяви стосовно тимчасово окупованого Криму. Читайте також: Парамедикиня Тайра стала героїнею документального серіалу на Netflix: трейлер Одразу після початку повномасштабної війни Умєров увійшов до складу української делегації на переговорах із Російською Федерацією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA