Психология советы здоровье

Святкова психіатрія: Про стрес та депресію під ялинкою

Сейчас читают: 176
womo.ua

Новорічні свята – прекрасний і магічний час, коли у повітрі витає надія, що все буде добре, період, який у нашій уяві аж ніяк не пов’язаний ні з чим поганим.

З іншого боку, для декого Різдво і Новий рік перетворюються на справжні випробування, коли гірлянди та бенгальські вогні відходять на задній план, а зберегти себе, свій настрій та сили стає головним завданням. «Last Christmas» у виконанні Wham!

чи «Another Lonely Christmas» від Prince — докази тому, що не завжди кінець року асоціюється зі щасливим настроєм. І все ж, чи пов’язані якось свята та депресія, тривога та інші психічні розлади?

Відповідь різнитиметься залежно від термінології та стану вашого здоров’я. Справжня депресія під ялинку Якщо ми говоримо про клінічну депресію, стан тривало (наголос на цьому слові) зниженого настрою, втрати сили та задоволення, відчуття постійної втоми, тоді не існує ніяких підтверджень, що свята – більш «депресивний» час, ніж будні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA