Sonya Kay НОВОСТИ Шоу-бизнес Sonya Kay

"Ти ніби жива, але не живеш": Sonya Kay відверто розповіла про депресію та випробування

Сейчас читают: 552
hochu.ua

Смерть батька, коронавірус матері та глибока депресія. Що довелось пережити співачці Sonya Kay у період тимчасового затишшя та чи повернеться до співочої кар’єри — читайте далі.

Відома українська співачка Sonya Kay пережила дуже непростий період у житті. Непростими емоціями артистка ділиться з прихильниками:На жаль, так трапилось, що не стало мого батька,  і це для мене та для моєї мами стало великою трагедією.

Я довго страждала, плакала і цей стан переріс у глибоку депресію,  на той момент я не могла ні про що думати взагалі, тимпаче про продовження кар’єри,— коментує співачка.Життя розділилось, і впродовж півтора року на Sonya Kay нахлинули нові випробування, які здатні пройти лише найвитриваліші.

У період коронавірусної інфекції сумна звістка про захворювання мами стала справжнім шоком. Лікарі сказали, що стан важкий і нам треба надіятись на чудо, що шанси 50 на 50.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA