google

День незалежності України: Google привітав українців святковим дудлом

Сейчас читают: 986
hochu.ua

Сьогодні, 24 серпня, Google відзначає 30-річчя Незалежності України яскравим дудлом. У святковому логотипі традиційно використані відтінки блакитного і жовтого — кольорів прапора України, а в центрі розташовано стилізоване зображення славнозвісної козацької чайки — судна запорізьких козаків — з українським тризубом на вітрилі.

Розповідаємо деталі в матеріалі.Козацькі чайки були легкими, маневреними вітрильними човнами запорізьких козаків періоду XVI-XVII ст.

Вважають, що чайка зобов'язана своєю назвою незвичній швидкості і легкості, які човен демонстрував на воді. Інноваційність конструкції козацьких чайок давала їм перевагу і дозволила одержати багато славетних перемог.Вітаємо всіх з Днем Незалежності України!Ларрі Пейдж і Сергій Брін заснували компанію Google у вересні 1998 року.

Сьогодні в компанії працює понад 50 000 співробітників по всьому світу, і Google пропонує широкий спектр продуктів і платформ, таких як Пошук, Карти, AdWords, Gmail, Android, Chrome і YouTube.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA