образование школа

Здоров’я дітей під час онлайн-навчання: поради експертки

Сейчас читают: 598
liza.ua

Владислава Бандурко, засновниця ліцею Educator, експертка ГС «Освіторія», вчителька проєкту “Всеукраїнська школа онлайн” розповіла нам, як зберегти здоров’я дитини під час онлайн-навчання, які підводні камені чатують на тих, хто навчається вдома.З початком карантину світова спільнота пережила кризу доступу до освіти, яка вражає своїми масштабами.

94%, а це 1,6 мільярда учнів зі 190 країн світу, тимчасово не мали можливості відвідувати заклади освіти. В багатьох країнах, через епідеміологічну ситуацію школи й досі не відчинилися.

Рятує ситуацію стрімкий розвиток технологій та можливість навчатися онлайн. Які ж переваги дає онлайн-освіта та як зберегти здоров‘я дітей під час дистанційного навчання?Одна з важливих переваг дистанційної освіти — гнучкий графік навчання, який може бути підлаштований під індивідуальні потреби дитини.

Також важливо, що при онлайн-навчанні дитина може працювати у своєму темпі, а не підлаштовуватися під темп класу — наздоганяти інших учнів чи сумувати, бо вже

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA