Нео

«Світ єдиний з вами, і все ж ви заслуговуєте на більше»: принц Гаррі та Меган Маркл підтримали українців на відкритті Invictus Games

Сейчас читают: 798
cosmo.com.ua

Принц Гаррі та Меган Маркл підтримали українців під час виступу на церемонії відкриття міжнародних змагань для поранених військовослужбовців та ветеранів Invictus Games у Гаазі.   «Для кожної команди, як ми з чоловіком усвідомлюємо, було непросто приїхати сюди як фізично, так й емоційно.

Особливо для збірної України, яку ми всі підтримуємо», — сказала Меган та привітала українську збірну словами «Слава Україні!» «Ви сказали, що прибули на цю глобальну арену не просто для того, щоб показати свою силу, а щоб розповісти свою правду, правду про те, що відбувається у вашій країні.

Знайте: ми підтримуємо вас. Світ єдиний з вами, і все ж ви заслуговуєте на більше», — зазначив Гаррі. У перший день змагань представники національної збірної України здобули три нагороди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA