Психология уроки Авторская колонка

Створи себе сама: курс на саморозвиток. Колонка Надії Грабовської

Сейчас читают: 975
hochu.ua

Редакція HOCHU.ua продовжуэ публікувати авторські колонки. Сьогодні знайомимо вас із Надією Грабовською. Надія — філолог за фахом, телеведуча за покликанням, співзасновниця надихаючого онлайн-проекту "Ladies’ App" (insta @ladies.app), експерт із саморозвитку, а також "сама собі психолог і мотиватор".Я вважаю, що себе не потрібно шукати, себе потрібно створювати.

І саме це я пропоную Вам робити разом зі мною в авторській колонці "Створи себе сама". Вона про те, як стати self-made леді, про натхнення, про саморозвиток, про любов до себе і до того, що ти робиш.

Живеш ти своїм прекрасним життям: ходиш на роботу, маєш хобі, мрієш про стосунки або вже оберігаєш сімейне вогнище. І все так нібито добре, стабільно.

Але коли читаєш статті, дивишся програми про цікавих особистостей і рекламу їхніх брендів, звертаєш увагу на чисельність аудиторії твого улюбленого блогера в Instagram, YouTube чи Tik Tok, в твоїй голові починають з’являтись думки, на кшталт, "Чому вони такі успішні?", "Звідки така

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA