Мотивация Авторская колонка Личностный рост

Операція "Мотивація", або План виходу із нересурсного стану: колонка Надії Грабовської

Сейчас читают: 623
hochu.ua

Саморозвиток надихає на нові звершення, на пізнання своїх можливостей і мотивує ставати кращими, стрункішими, розумнішими… Але в кожного з нас бувають такі моменти, коли нами керує невідома сила під назвою "не хочу — не можу — не буду".

Я б не сказала, що це відчай чи лінь, це просто такий стан. Нересурсний. З нього потрібно виходити спокійно, екологічно для себе і для оточуючих (поки ще не з усіма друзями побито "горшки").

Як це зробити, я розповім далі у статті і поділюсь своєю операцією "Мотивація".Після затяжних зимових свят, зазвичай, ми важко вмикаємо режим "робочий графік": нам хочеться скоріше додому, полежати, поїсти чогось смачного (адже попередньо шлунок вже був розбитий салатами, м’ясом і тістечками), а, відповідно, наша трудова активність на нулі, а нерви — на максимумі.

Локдаун теж вніс свої корективи до цього і так не спокійного стану. У результаті більшість із нас погладшала, розлінилась і скаржиться на відсутність мотивації що-небудь змінювати чи апріорі змінюватись.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA