Украина Нью-Йорк місто Лондон місто Париж Книга Мода что почитать Украина Нью-Йорк місто Лондон місто Париж

"Хочу в fashion" — перший нонфіншн про моду від українського автора: колонка Оленки Мартинюк

Сейчас читают: 140
hochu.ua

Оленка Мартинюк — fashion-журналіст та лектор з більш, ніж 10-літнім досвідом роботи у сфері моди. В рамках телепрограми "Тиждень моди з Дар’єю Шаповаловою" щосезонно відвідувала головні тижні моди у світі: Нью-Йорк, Лондон, Мілан та Париж.

Брала інтерв’ю у головних персоналій сфери моди: Карла Лагерфельда, Кензо Такади, Соні Рікель, П’єра Кардена та багатьох інших.Також Оленка працювала з головними глянцевими виданнями України.

Читає свій курс з fashion-медіа у Києво-Могилянській Академії. Консультує fashion-бренди. Зараз є beauty-редактором l’Officiel Ukraine.

Має власний проект — Words On Beauty — це серія інтерв’ю з надихаючими жінками про догляд за собою."Мода – це не лише щось красиве та магічне, це також велика індустрія і тому її потрібно любити у всіх проявах, щоб мати змогу працювати в ній", цитата Т’яго да Коста Міранди, прес-аташе Лісабонського тижня моди, котру він люб’язно надав для моєї книги "Хочу в fashion".Я щиро погоджуюсь із цим твердженням: збоку мода видається

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA