карантин

Розвиток та підтримка: в Україні створили Спілку концертної індустрії

Сейчас читают: 328
hochu.ua

В умовах карантину івент-сфера та концертна галузь залишилися поза межею існування. Планувати діяльність як раніше, працювати за добре знайомим алгоритмом та бодай працювати — звучить майже як фантастика.Усі ці події стали поштовхом до появи професійних об’єднань у сфері креативних індустрій України, збираючи під "одним дахом" представників суміжних галузей.

Однак наприкінці 2020-го року стала очевидною необхідність існування вузькопрофільного об’єднання.Так з’явилася ідея створення Спілки концертної індустрії України (СКІУ), яка всебічно представлятиме саме інфраструктуру концертної індустрії.

Власне її основу, представники якої завжди залишаються за лаштунками, однак без їх участі годі уявити проведення концертів та подій будь-якої складності, а саме:Ідея та створення Спілки належать автору та оргкомітету акції #СтопКультурнийКарантин, яка пройшла в містах України 12 травня 2020 року та об’єднала сотні колег концертної індустрії.Головною метою та завданням

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA