місто Софія новини шоубізнес Софія Ротару місто Софія

В день народження сина. Софія Ротару показалася серед поля та із соняшником у руках (ФОТО)

Сейчас читают: 770
hochu.ua

Знаменита українська виконавиця Софія Ротару, яка в День Незалежності України привітала українців, 24 серпня потішила шанувальників світлиною з сином.

Подробиці - в нашому матеріалі.Відповідний знімок артистка розповсюдила у себе в Instagram Stories. На ньому вона позує разом із сином, відомим українським продюсером Русланом Євдокименком.

Знаменитість приурочила кадр до дня народження найріднішої людини. Як виявилося,  Руслану в цей день виповнилося 53 роки. Читати також День народження Софії Ротару: хто і як вітав живу легенду із 76-річчям (ФОТО) На світлині бачимо, як Софія Михайлівна позує на фоні  поля, при цьому тримає  у руках соняшник.

Під час фотосесії артистка була в білій футболці, темних окулярах і косинці, яка повністю приховувала волосся.Варто зауважити, що дана світлина - перша серйозна активність Ротару у соцмережах за останній рік.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA