Украина люди насилие Маша Ефросинина Украина

Stop Abuse: в Україні з’явився вайбер-канал для боротьби з домашнім насильством

Сейчас читают: 288
hochu.ua

Автори спільноти "Коронавірус_інфо" створили новий вайбер-канал для боротьби з домашнім насильством.Куди бігти, якщо мене б’є чоловік?

А якщо батько чи мати? Мені здається чи я страждаю від психологічного насильства з боку дружини? На ці та інші запитання відтепер можна знайти відповіді у новому вайбер-каналі Stop Abuse Ukraine.

Це спільнота, заснована в межах всеукраїнської інформаційної кампанії з боротьби з домашнім насильством "".Просвітницьку кампанію було запущено сумісними силами Інституту когнітивного моделювання, "Фонду Маша" Маші Єфросініної та Товариства Червоного Хреста України.

Її презентували у лютому на стадіоні "Олімпійський" у Києві — тоді ж було запущено анонімний онлайн-щоденник "Мені здається", де постраждалі можуть поділитися своїми історіями.Вайбер-канал Stop Abuse Ukraine став наступним кроком кампанії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA