контакт

5 ініціатив, які допомагають жінкам будувати кар'єру в Україні

Сейчас читают: 627
elle.ua

Публикация от STEM is FEM (@stem_is_fem)Реалізувати будь-яку ініціативу майже неможливо без підтримки та дружньої спільноти однодумців.

Останніми роками в Україні активно розвиваються проєкти наставництва для жінок. Одним з флагманів цього напряму є проєкт «Я зможу!», започаткований Фондом Олени Пінчук та Фундацією Кока-Кола.До нього уже долучилося більше ніж 60 менторок — успішних жінок, які знайшли себе у політиці, журналістиці, науці та заснували власні прибуткові бізнес-проєкти.

Їхні особисті історії стають натхненням та опорою для жінок, які тільки-но починають кар’єрний шлях або уже розвиваються у професії чи власній справі, проте потребують уваги наставниць для досягнення нових висот.Проєкт заохочує жінок з усієї України звертатися за менторською підтримкою та отримувати консультації від професіоналок, які знаються на бізнесі, політиці, мистецтві, шоу-бізнесі, соціальних або благодійних проєктах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA