Сша Украина здоровье НОВОСТИ гигиена Сша Украина

Кожна п’ята школярка в Україні пропускає заняття через відсутність можливості придбати засоби гігієни під час менструації

Сейчас читают: 665
womo.ua

В рамках глобальної ініціативи Фундація АнтиСНІД-США в Україні (AHF Ukraine) спільно з Департаментом молоді та спорту КМДА та Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели освітню кампанію до Дня менструальної гігієни «Мій комфорт — моя свобода».

В рамках кампанії буде безкоштовно розповсюджено 200 тисяч гігієнічних прокладок серед дівчат та жінок із складними життєвими обставинами у 17 регіонах України.   Також організатори провели захід для дівчат та жінок, на якому дівчата поспілкувалися із психологом та гінекологом та отримали подарункові гігієнічні набори.

Згідно з опитуваннями, кожна п’ята школярка в Україні пропускає заняття через відсутність можливості придбати засоби гігієни під час менструації.

А коли немає можливості дістати прокладки, дівчата користуються тим, що мають під рукою: серветками, газетами, туалетним папером, шкарпетками або взагалі нічим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA