Німеччина Росія люди Нео Німеччина Росія

Ставок біля посольства росії у Вільнюсі пофарбували у криваво-червоний колір

Сейчас читают: 565
cosmo.com.ua

Ставок біля посольства росії у Вільнюсі пофарбували у криваво-червоний колір у рамках акції протесту проти війни рф в Україні.

Під час перфомансу «кривавий» ставок перепливла литовська плавчиня, олімпійська чемпіонка Рута Мейлутіте. За словами організаторів акції, серед яких журналістка Берта Тілмантайте та фотографиня Неринга Рекашюте, кривавий колір символізує відповідальність росії за вчинення військових злочинів в Україні, а виступ плавчині — необхідність продовжувати боротьбу, незважаючи ні на що.  «Перфоманс «Перепливаючи» є закликом до дій на підтримку українського народу, що зіштовхнувся із геноцидом, який вчиняє росія.

Це заклик не залишатися нейтральними перед обличчям війни. Заклик брати активну участь у захисті життя, свободи та демократії українського народу, який Росія катує, ґвалтує та вбиває.

Важливо не заціпеніти перед жахливими картинами масових вбивств українців та їхнього болю. Здавалося б, нескінченні жахи, які росія приносить на українську землю, не повинні стати нормою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA