Украина деревня Ляєн люди Нео Украина деревня Ляєн

The Weeknd випустив кліп з Джимом Керрі та зіркою серіалу «Гра в кальмара» Чон Хо Йон, який не зможуть побачити в росії

Сейчас читают: 301
cosmo.com.ua

The Weeknd випустив кліп на пісню «Out Of Time» зі свого альбому «Dawn FM». У ньому знялися актор Джим Керрі та зірка серіалу «Гра в кальмара» Чон Хо Йон.

Цікаво, що в росії нову відеороботу виконавця побачити не зможуть, оскільки він обмежив до неї доступ. Таким чином співак вкотре заявив про свою підтримку України.

Окрім цього, The Weeknd приєднається до акції Stand Up for Ukraine. Акція, ініційована організацією Global Citizen, відбудеться у соціальних мережах 8 квітня, за день до ключового саміту зі збору грошей на підтримку українських біженців та людей, що постраждали в інших конфліктах по всьому світу.

Саміт організовують прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо та президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн. До акції також доєднаються Біллі Айліш, Radiohead, Мадонна, U2, Елтон Джон, Селін Діон, Jonas Brothers, Pharrell, Оззі Осборн, Red Hot Chili Peppers, Кріс Рок, Demi Lovato, Х`ю Джекман та інші. 

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA