Lancome Нео

Старіти красиво: 6 порад Ізабелли Росселліні

Сейчас читают: 974
vogue.ua

Ізабелла Росселліні 18 червня святкує 70-й день народження. Акторка відома не тільки яскравими роботами – "Синім оксамитом" Девіда Лінча чи "Смерть їй до лиця" Роберта Земекіса, але і довготривалою співпрацею з косметичним гігантом Lancome.

Вперше представляти цей французький бренд їй довірили на початку 1980-х, коли італійці було трохи більше 30 років. Приклад Росселліні доводить, що вік – це не перешкода для краси, а сама вона розповідає, як старіти з гідністю.

Кремами я почала користуватися ще в юності. У мене був крем для шкіри, під очі, а також сонцезахисний. Правда, взимку, коли сіро, я, останнім часом, нерідко забуваю ним користуватися, але з цього року стала уважнішою.

Це важливо для всіх жінок, не варто нехтувати SPF-захистом. Моє рішення – це нічого не робити. Однак, я впевнена, що різні втручання або уколи краси – це особиста справа кожного.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA