Володимир Путін Сша Вашингтон Білорусь Росія фразы Нео Володимир Путін Сша Вашингтон Білорусь Росія

США попередили Лукашенко про наслідки за подальшу допомогу Росії » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 647
goneva.net.ua

Вашингтон і надалі стежитиме за тим, чи захоче Білорусь надати додаткову допомогу Москві у її війні з Україною. Якщо це станеться, проти Мінська можуть бути введені нові санкції та обмеження. Про це заявив на брифінгу голова пресслужби Держдепартаменту США Нед Прайс. "Якщо ми побачимо це (спроби Білорусі допомогти Росії), побачимо потенціал для цього, то дамо пропорційну відповідь шляхом введення додаткових заходів", - сказав Прайс. Прайс також прокоментував заяву російського президента, яку він зробив на пресконференції за підсумками переговорів з Олександром Лукашенком про те, що Росія не збирається "поглинати" якусь державу, зокрема Білорусь. Представник Держдепу назвав "верхом іронії" той факт, що ця фраза пролунала з вуст "керівника країни, який прямо зараз намагається насильно поглинути іншого свого мирного сусіда".

Нагадаємо, що вчора, 19 грудня, російський президент Володимир Путін відвідав одного зі своїх "партнерів" режиму та війни проти України Олександра Лукашенка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA